iClear

Çmimi

€100

Çmimi

Çfarë është iClear Brush?

iClear Brush është mënyra e re dhe më efektive për pastrimin dhe mirëmbajtjen e dhëmbëve tuaj! Furça iClear, ofron disa metoda sesi mund të mbani pastër dhëmbët tuaj!

1-Clean : Clean është mënyra e punimit të furçës së dhëmbëve. Me 31.000 rrotullime të furcës për minutë. Pastron dhëmbët me një eficiensë superiore në këtë program 2 minuta.
Modeli “Clean” është modeli bazë i kësaj furçe. Nëse dëshironi të përdorni vetëm një model, atëhere zgjidhni këtë.
2-Sensitive : Nëse keni dhëmbë ose mishrat e dhëmbëve të ndjeshëm, ose vibrimet sonike janë “overëhelming” për ju në fillim, vendosni mënyrën “Sensitive”. Në këtë mënyrë furca do të vibrojë me një intensitet të ulët, duke qenë të kujdesshëm për dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve tuaj.
3-Polish : Përmirëson shkëlqimin e dhëmbëve. Ritmi ndrysho shpejt. Intensiteti I vibrimit ndryshon cdo 0.1 sekonda për të simuluar efektin e shkëlqimit. Mund të përdoret për trajtim ekstra në zonën e dhëmbëve prerës për ti zbardhur ato.
4-White : Në modelin “White”, furca e dhëmbëve punon pak më fortë për të hequr shenjat e ngelura nga kafeja apo caji.

TË PËRFSHIRA:

ÇFARË PËRMBANË:
1 pjesë mbajtëse e furcës
2 koka Led të furcës
1 bazë karikimi
1 Fishë karkikimi
1 manual përdorimi Shqip
Parametrat:
Tensioni I vlersuar: DC 3.7V
Tensioni hyrës: DC 5V
Rryma e karikimit: 110mA
Konsumi i energjisë në gatishmëri: <0.5W
Lloji I baterisë: Polymer 800mA Li-ion Battery
Jeta e baterisë: mbi 30 ditë pasi është karikuar plotësisht
Frekuenca e vibrimit: 31000 rpm
Niveli kundra ujit: IPX7

Close Menu
×
×

Cart