iClear

€80

Çmimi

€80

€80

Çfarë është iClear White?

Zbardhuesi i dhëmbëve iClear White® është i pajisur me dritë led e cila ka adoptuar, teknologjinë e dritës së ftohtë, bashkuar me silikonin qe ka formën e dhëmbëve dhe dritë të ftohtë të intensitetit të lartë. Rrezet blu reagojnë me xhelin zbardhues profesional, i cili zhduk njollat në sipërfaqen e dhëmbit. Kjo pjese e siliconit është dizenjuar bazuar tek principet e inxhinierisë orale të njeriut. Do të ndiheni më rehat gjatë procesit të zbardhimit të dhëmbëve. Kur kafshoni silikonin, ai do të jetë në përmasa perfekte dhe do të mbulojë dhëmbët tuaj plotësisht.

TË PËRFSHIRA:1x DRITA E AKTIVIZMIT LED
3x 2ML RIMBUSHËS
LETËR PËR TË MATUR PROGRESIN
MANUAL PËRDORIMI NË SHQIP

HAPI 1

HAPI 2

HAPI 3

APLIKONI XHELIN ZBARDHUES

Hiqni tapën nga lapsi zbardhues. Lyeni dhëmbet me xhelin në sasinë e duhur.

PËRDORNI PAJISJEN LED

Dhëmbet tuaj duhet të jenë të thatë. Më pas aplikoni një shtresë të hollë me xhel zbardhues. Në momentin që xheli është vendosur, vendosni pajisjen LED tek dhëmbët tuaj.

BUZËQESH

Nxizni pajisjen LED dhe prisni derisa procesi të mbarojë, fshini gjithë xhelin nga dhembët dhe buzëqeshni!

Close Menu
×
×

Cart