iClear

 • iClear White iClear White Quick View
  • iClear White iClear White Quick View
  • iClear White
  • 80
  • Zbardhuesi i dhëmbëve iClear White® është i pajisur me dritë led e cila ka adoptuar, teknologjinë e dritës së ftohtë, bashkuar me silikonin qe ka formën e dhëmbëve dhe dritë të ftohtë të intensitetit të lartë. Rrezet blu reagojnë me xhelin zbardhues profesional, i cili zhduk njollat në sipërfaqen e dhëmbit.
  • SHTO NË KARTË
Close Menu
×
×

Cart