iClear

Të zgjedhura:

iClear Brush

100

iClear Brush

(2 customer reviews)

100

Një produkt i sjellë vetëm nga iClear. Ky produkt i sjellë nga iClear mundëson që ju të zbardhni dhëmbët në një periudhë disa mujore. Personi duhet ta përdor atë si një furcë të zakonshme.

Kategoria:

Përshkrimi i produktit

Manuali i udhëzimeve

 

 1. KARIKIMI DHE PASTRIMI

Treguesi LED i karikimit do të kthehet e kuqe gjatë karikimit. Pasi është karikuar plotësisht do të kthehet jeshile.

Karikimi i Furçës së dhëmbëve
Sigurohuni që të keni fikur furçën para se ta vendosni në karikim. Karikojeni duke e vendosur bazën në një prizë dhe dorezën e saj në karikim. Drita e treguesit të  karikuesit do të kthehet e kuqe, duke treguar se ajo po karikohet. Pasi bateria është karikuar plotësisht, drita e treguesit të karikuesit do të kthehet jeshile.

 • Bateria do të jetë karikuar plotësisht pas 8 orësh. Me karikim të plotë, furça mund të përdoret përafërsisht 30 ditë.
 • Furça e dhëmbëve duket të karikohet 8 orë nëse :
 • Është hera e parë që përdoret
 • Furça nuk është përdorur për më shumë se 3 muaj
 • Bateria i ka rënë nga përdorimi
 • Për ta mbajtur furçën të karikuar, ne rekomandojmë që ta mbani furçën në karikim kur nuk është në përdorim.
 • Është normale që furça të jetë e ngrohtë gjatë karikimit.

Pastrimi dhe ruajtja

Pas larjes së dhëmbëve, shpëlajeni kokën e furcës në ujë të rrjedhshëm për të pastruar cdo mbetje. Për të patur një proces pa probleme, herë pa herë hiqeni kokën e furcës dhe lajeni dorezën në ujë të rrjedhshëm.

Shmangni mbulimin e kokës së furcës së dhëmbëve pas pastrimit. Kjo mund të shkaktoj rritjen e bakterieve në kokën dhe rreth furçës së dhëmbëve.

Ruajeni furcën në një pozicion të drejtë që lejon tharjen e lagështirës.

Nëse nuk përdoret për një periudh të gjatë kohe, hiqeni nga priza, pastrojeni dhe vendoseni në një vend të freskët, të thatë dhe larg rrezeve të diellit.

 

 1. MODELET E LARJES

Për të zgjedhur një mënyre larjeje, thjesht shtypni butonin shigjet deri në momentin që drita e modelit të dëshiruar ndizet. Që nga momenti I ndezjes, modeli i përzgjedhur do të qëndrojë deri në momentin që do të zgjidhet një tjetër model. Cdo model është dizenjuar të operoj për 2 minuta, me pauza çdo 30 sekonda.

 • Clean : Clean është mnyra e punimit të furçës së dhëmbëve. Me 31.000 rrotullime të furcës për minutë. Pastron dhëmbët me një eficiensë superiore në këtë program 2 minuta. Modeli “Clean” është modeli bazë i kësaj furçe. Nëse dëshironi të përdorni vetëm një model, atëhere zgjidhni këtë.
 • Sensitive : Nëse keni dhëmbë ose mishrat e dhëmbëve të ndjeshëm, ose vibrimet sonike janë “overëhelming” për ju në fillim, vendosni mënyrën “Sensitive”. Në këtë mënyrë furca do të vibrojë me një intensitet të ulët, duke qenë të kujdesshëm për dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve tuaj.
 • Polish : Përmirëson shkëlqimin e dhëmbëve. Ritmi ndrysho shpejt. Intensiteti I vibrimit ndryshon cdo 0.1 sekonda për të simuluar efektin e shkëlqimit. Mund të përdoret për trajtim ekstra në zoën e dhëmbëve prerës për ti zbardhur ato.
 • Ëhite : Në modelin “Ëhite”, furca e dhëmbëve punon pak më fortë për të hequr shenjat e ngelura nga kafeja apo caji.

KËSHILLË : Duke e përdorur me xhel zbardhimi do të ketë më shumë efekt zbardhimi.

 

CFARË PËRMBANË:

1 pjesë mbajtëse e furcës

2 koka Led të furcës

1 bazë karikimi

1 Kabul karkikimi

1 manual përdorimi

Parametrat

Tensioni I vlersuar: DC 3.7V

Tensioni hyrës: DC 5V

Rryma e karikimit: 110mA

Konsumi i energjisë në gatishmëri: <0.5W

Lloji I baterisë: Polymer 800mA Li-ion Battery

Jeta e baterisë: mbi 30 ditë pasi është karikuar plotësisht

Frekuenca e vibrimit: 31000 rpm

Niveli kundra ujit: IPX7

 

 1. Sipas drejtimit të shigjetës, vendosni kokën e furcës në pjesën kryesore të furcës.
 2. Vendosni një sasi të vogël pastë dhëmbësh në kokën e furcës dhe lagena atë.
 3. Pasi e keni lagur, zgjidhni funksionin, vendoseni furcën në gojë, ndizni furcën dhe më pas lëvizni në mënyrë të ngadaltë dhe të njëtrajtshme.
 4. Gjatë larjes së dhëmbëve, dhëmbët dhe mishi I dhëmbëve janë 45 gradë.
 5. 30 sekonda kujtesë për të ndërruar zonën, 2 minuta larje.
 6. Pas keni larë dhëmbët, lani kokën e furcës dhe pjesën tjetër me ujë të pastër, e më pas buzëqeshni.

 

PARALAJMËRIME

 • Mos vazhdoni të përdorni këtë produkt nëse shfaqet ndonjë dëmtim I cdo lloji (koka e furcës, mbajtësia, karikuesi). Ky produkt nuk përmban pjesë këmbimi.
 • Mos e përdorni asnjëherë nëse kabulli/priza është e dëmtuar.
 • Mbajeni kabullin larg sipërfaqeve të nxehta.
 • Ky produkt është dizenjuar për të pastruar vetëm dhëmbët, mishrat e dhëmbëve dhe gjuhën. Mos vazhdoni të përdorni këtë produkt dhe kontaktoni një dentist nëse ju jep dhimbje.
 • Mbajeni larg fëmijëve.

 

 1. Qimet e buta të furcës DuPont

Formë e rrumbullakët, redukton dëmtimet e mishtrave të dhëmbëve.

“Përqafon” dhëmbët, pastrim me eficensë të lartë.

Ndryshim I ngjyrave, kujtesë për ta ndryshuar

 

 1. Larje inteligjente

30 sekonda interval për kujtesë, kohë 2 minuta. Ndalesat dhe koha inteligjente ndihmon sigurimin e larjes së dhëmbëve 2 minuta në cdo pjesë të gojës ashtu sic rekomandohet nga dentist profesionist.

2 minuta ( 2 herë në ditë)

 

 1. Koka LED e furcës

Dizajn unik dhe inovativ me 4 llampa LED, dritë LED blu e ftoht e cila bën pastrim dhe zbardhim të dhëmbëve me eficent të lart.

 1. Funksioni i kujtesës

Furca e dhëmbëve kujton modelin e përdorur herën e fundit dhe e përsërit atë kur ndizet.

 1. Fuqi e qëndrueshme

E karikuar plotësisht në 8 orë, 30 ditë përdorim

 

Garancia

iClear Brush garanton për produktet e tij 1 vit garanci pas datës së blerjes. Difektet në materiale apo në punim do të riparohen ose zëvëndësohen tek iClear Brush me kusht që të sigurohet një provë bindëse për blerjen e produktit në periudhën përkatëse.

 

Përjashtimet e Garancisë

Cfarë nuk është e mbuluar nga garancia?

 • Kokat e furcës
 • Dëmtimet e shkaktuara nga përdorimi I gabuar, neglizhimi, abuzimi ose riparimi I paautorizuar
 • Demtime normale si gërvishtje, gërryerje, venitje ose ç’ngjyrosje

Garancitë e nënkuptuara

Cdo garanci e nënkuptuar, duke përfshir dhe garancit e nënkuptuara të Tregtueshmërisë dhe përshtatjes së një qëllimi të caktuar, do të jetë e limituar nga kohëzgjatja e shprehur në garanci të përcaktuara më lartë. Në disa vende nuk merret parasysh limitimi I kohëzgjatjes së garancive të nënkuptuara.

Kufizimi i mjeteve juridike

Në asnjë rast iClear Brush ose kompanitë varëse nuk kanë asnjë detyrim për dëmtim special, aksidental bazuar në shkelien e garnacisë, kontratës, neglizhence ose ndonje teorie tjetër juridike.

 

Garancitë e prodhuesve mund të mos aplikohen në të gjitha rastet, në varësi të faktorëve si përdorimi i produktit, ku është blerë dhe nga kush është blerë ky produkt. Ju lutemi lexoni me kujdes garancinë dhe kontaktoni prodhuesin për cdo pyetje.

2 reviews for iClear Brush

 1. Anxhela Toska

  iClear Brush me e mira

 2. Fatlum

  Shume efikase 💪🏻

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
×
×

Cart