iClear

Të zgjedhura:

iClear White

80

iClear White

(2 customer reviews)

80

Zbardhuesi i dhëmbëve iClear White® është i pajisur me dritë led e cila ka adoptuar, teknologjinë e dritës së ftohtë, bashkuar me silikonin qe ka formën e dhëmbëve dhe dritë të ftohtë të intensitetit të lartë. Rrezet blu reagojnë me xhelin zbardhues profesional, i cili zhduk njollat në sipërfaqen e dhëmbit.

Kategoria:

Përshkrimi i produktit

Zbardhuesi i dhëmbëve iClear White® është i pajisur me dritë led e cila ka adoptuar, teknologjinë e dritës së ftohtë, bashkuar me silikonin qe ka formën e dhëmbëve dhe dritë të ftohtë të intensitetit të lartë. Rrezet blu reagojnë me xhelin zbardhues profesional, i cili zhduk njollat në sipërfaqen e dhëmbit.

Kjo pjese e siliconit është dizenjuar bazuar tek principet e inxhinierisë orale të njeriut. Do të ndiheni më rehat gjatë procesit të zbardhimit të dhëmbëve. Kur kafshoni silikonin, ai do të jetë në përmasa perfekte dhe do të mbulojë dhëmbët tuaj plotësisht.

Përpara se të nisni trajtimin, është shumë e rëndësishme, të dini sesi funksionon dhe çfarë duhet të përgatisni.

Ju lutem lexoni këto udhëzime me kujdes, përpara se të nisni trajtimin tuaj!

 

SI TA PËRDORIM:

1.Bëni një larje të silikonit dhe gojës përpara përdorimit.

2.Shikimi në pasqyrë apo telefon për të ndjekur procesin e aplikimit te xhelit ne dhëmbë.

3.Rrotulloni lapsin e zbardhimit të dhëmbëve, derisa xheli të jetë i rrjedhshëm në furçë.

Aplikoni xhelin në mënyrë të barabartë tek dhëmbët tuaj, lart dhe poshtë. Mos vendosni

shumë xhel, pasi kjo nuk do të ndikojë në përmirësimin e rezultatit. Përdorni 0.5ml-0.7ml.

Shmangni aplikimin e xhelit direkt brenda buzëve tuaja! Do të krijojë një ndjesi djegieje.

Kjo sështë diçka për t’u merakosur, kjo ndjesi do të largohet brenda 24 orëve.

Thjesht sigurohuni ta lani me ujë.

4.Vendosni silikonin në gojë dhe kafshojeni, më pas ndizni dritën. Merrni frymë thellë përpara

trajnimit, për të ulur prodhimin e salivës. (Sasi të larta të salivës do të hollojë përqëndrimin e xhelit)

  1. Pajisja e zbardhimit do të fiket automatikisht pas 15 minutash nën madalitetin e dritës blu ( 10

minuta nën modalitetin blu&kuqe).

Nxirreni, lajeni pajisjen dhe gojën tuaj me ujë dhe krahasoni dhëmbet tuaj me më parë.

6.Mos hani apo pini asgjë, veçse ujit për 30 minuta pas mbarimit të trajtimit.

2 reviews for iClear White

  1. Anastasia

    Eshte fantastik, dua ta perdore perseri.

  2. Joana

    Good product

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
×
×

Cart