iClear

Ja se si funksionon.

Ja se si funksionon.

Në 3 hapa të thjeshtë, iClear ju ndihmon të jepni një buzëqeshje që ju dëshironi në mënyrë të sigurt, në mënyrë diskrete dhe pa kërkuar vizita periodike të personave.

3 HAPA TË THJESHTË

HAPI 1

Merr një masë të mirë

Impressions

Ne bëjmë një imazh 3D të dhëmbëve tuaj për të parë saktësisht se çfarë po ndodh dhe për të gjetur një zgjidhje për buzëqeshjen tuaj.
Ekzistojnë dy mënyra të thjeshta për të bërë një imazh 3D: ju mund të vizitoni klinikat që punojnë me iClear për marrjen e masave dixhitale me skaner intraoral 3D, ose me teknikën konvencionale me materialin e silikonit. Buzëqeshja juaj 3D vlerësohet nga dentistët dhe ortodontët e licencuar, të cilët do të udhëheqin buzëqeshjen tuaj të re nga fillimi deri në fund - me një plan trajtimi që zgjat, mesatarisht, 6 - 8 muaj.

HAPI 2

Merr setin e shinave iClear

Treatment

Më pas, ne do t'ju dërgojmë një vrojtim të buzëqeshjes tuaj të re ,duke treguar se si buzëqeshja juaj do të përmirësohet. Trajtimi do të jetë po aq unik sa shenjat e gishtave. Pastaj ne shpërndajmë setin e maskerinave që drejtojnë dhëmbët tuaj. Ne gjithashtu dërgojmë aparatin iClear White për zbardhjen e dhëmbëve, në mënyrë që dhëmbët të jenë të bardha si perlat.

HAPI 3

Buzëqeshjet janë përgjithmonë

Retainer

Pasi të keni kontrolluar me mjekun dhe të keni përfunduar trajtimin, Ju duhet të mbani një set maskerinash pasive (retainer) për ruajtjen e rezultatit. Vendosini ato natën për të mirëmbajtur buzëqeshjen tuaj të re. Mos ngurroni të porosisni (retainer) të ri në rast se ju demtohet ai egzistues.

iClear udhëton me ju!

I përshtatshëm për të qëndruar pranë jush kudo.
Gjithçka që i’u nevojitet brënda një paketimi.
iClear qëndron gjithnjë pranë jush!

iClear bëhet pjesë e juaja!

iClear Aligner dizenjuar për t’u bërë pjesë e rutinës së ditës tuaj.

Paketimi

Close Menu
×
×

Cart