iClear

GJEJ DOKTORIN iCLEAR

Kontakt:

Dr. Edison Shimaj

Shkodër

Klinika 'iDental'

  • WORK EXPERIENCE

2007–2009 Dental assistant, Dental Clinic Nr 1 Rruga e Elbasanit, Tirana (Albania).
2013–Present General Dentist and Administrator iDental Management and administration.
Oral surgery Implant planning and placement including implant guided surgery Veneers, crown and
bridgework.
Cosmetic dentistry and minimally invasive dentistry
Endodontics, Orthodontics, Business or sector Private Dental Clinic
2014–Present Surgeon(Implantology) Dental Clinic Bushat,Qender,Shkoder, 4021 Shkoder (Albania)

Implant planning and placement. Oral surgery Crown and bridgework. Full mouth rehabilitation (All on 4/6/8).Split crest and GBR Connective Tissue Graft (CTG) Business or sector Private Dental Clinic.
2016–Present Dental Consultant in other dental clinics

 

Benarda Beqaraj

Tiranë

Smile Dental Studio

“Ne vitin 2004 kam studiuar ne degen Laborant i larte dentar .

Diplomuar ne Master shkencor ne Stomatologji ne Fakultetin e Mjekesise Tirane ne vitin 2011.
Master 1 vjecar ne ortodonci ne vitin 2013.
Specializim 3 vjecar ne kirurgji orale dhe implantologji ne universitetin Aldent dhe lektore prane ketij universiteti.
Pjesemarrse aktive ne konferenca brenda dhe jashte vendit.
Certifikuar ne trajnime me profesore te huaj ne endodonti,protetike, ortodonci dhe mjekesi estetike .

Aurora Celami

Durrës

Klinika 'Amici Dent'

Përfunduar studimet për ‘Mjeke stomatologe’ në vitin 2008 në ‘Albania University ‘ Tiranë.
Kirurge Orale që prej vitit 2011.
Aktive në konferenca, trajnime dhe workshope.

Dr. Ivi Shanaj

Fier

Studio dentare Shanaj

Kontakt:
  • AdresaLagjia 29 Nentori. Rruga Kastriot Muço. Pallati Partizani, kati 2-të

Armand Blaceri

Durrës

Klinika 'Amidental'

Kontakt:
  • Adresa:LGJ.7 Durrës


Alesio Boçari
Tiranë

Mjek Stomatolog 2009 
Universiteti i Tiranes.
Eksperienca pune: Kirurg i stafit te Prof.Claudio Taglia ne repartin e kirurgjise maksilofaciale dhe ORL prane spitalit Amerikan 3.
Konsulent i implantologjise dhe i kirurgjise parodontale ne nje rrjet prej 21 klinikash dentare ne Tirane , Durres, Kavaje, Elbasan , Pogradec, Vlore , Shkoder ,Lezhe , Laç.
Mjek stomatolog ne kliniken Dentare “Target Milano “ , Dentital , Blue Dent (mjek primar Asistent i kirurgjise te ekipit Maxilo-facial . Face team Italia me Prof.Aldo Bruno Gianno)

Trajnime Profesionale me konferenca Nderkombetare dhe kurse baze te avancuara ne fushen e kirurgjise orale , implantologjise dhe parodontologjise , ne Shqiperi , Kosove , Itali , France , Gjermani , Spanje , Angli , USA , Rusi , Japoni , Kore e Jugut .

Close Menu
×
×

Cart