iClear

Bëjeni buzëqeshjen tuaj perfekte!

Prezantimi i teknologjise së padukshme 3D të drejtimit të dhëmbeve nëpermjet maskerinave iClear.

Cila metodë është e përshtatshme për ju?

Ndoshta ju doni buzëqeshjen tuaj të re në kohë për një ngjarje të veçantë të cilën mund ta keni në të ardhmen. Ne jemi gati për të ta bërë të mundur këtë shërbim për ju.

iClear
iClear Aligner

Koha e trajtimit:
Mes.6 muaj

Orë:
22 orë

iClear
Nighttime Clear

Koha e trajtimit:
Mes.10 muaj

Orë:
10 orë gjatë natës

iClear
Traditional Braces

Koha e trajtimit:
Mes.18 muaj

Orë:
24/7 365 ditë në vit

iClear udhëton me ju!

I përshtatshëm për të qëndruar pranë jush kudo.
Gjithçka që i’u nevojitet brënda një paketimi.
iClear qëndron gjithnjë pranë jush!

iClear bëhet pjesë e juaja!

iClear Aligner dizenjuar për t’u bërë pjesë e rutinës së ditës tuaj.

iClear Aligners

Në video do të shihni sesi funksionon

REZULTATET

BUZËQESHJA ZGJAT PËRGJITHMONË

A JENI GATI TË MERRNI BUZËQESHJEN TUAJ?!

Merrni vlerësimin falas për të parë nëse jeni kandidat dhe filloni në udhëtimin tuaj.

Close Menu
×
×

Cart