Dr. Alesio Boçari

 Tiranë

WORK EXPERIENCE

  • Mjek Stomatolog 2009
  • Eksperienca pune: Kirurg i stafit te Prof.Claudio Taglia ne repartin e kirurgjise maksilofaciale dhe ORL prane spitalit Amerikan 3.
  • Konsulent i implantologjise dhe i kirurgjise parodontale ne nje rrjet prej 21 klinikash dentare ne Tirane , Durres, Kavaje, Elbasan , Pogradec, Vlore , Shkoder ,Lezhe , Laç.
  • Mjek stomatolog ne kliniken Dentare “Target Milano “ , Dentital , Blue Dent (mjek primar Asistent i kirurgjise te ekipit Maxilo-facial . Face team Italia me Prof.Aldo Bruno Gianno)
  • Trajnime Profesionale me konferenca Nderkombetare dhe kurse baze te avancuara ne fushen e kirurgjise orale , implantologjise dhe parodontologjise , ne Shqiperi , Kosove , Itali , France , Gjermani , Spanje , Angli , USA , Rusi , Japoni , Kore e Jugut .
Menu