Dr. Aurora Çelami

Amici Dent

EXPERIENCE

  • Përfunduar studimet për ‘Mjeke stomatologe’ në vitin 2008 në ‘Albania University ‘, Tiranë.
  • Kirurge Orale që prej vitit 2011.
  • Aktive në konferenca, trajnime dhe workshope.
Menu