Dr. Benarda Beqaraj

 Smile Dental Studio

EXPERIENCE

“Ne vitin 2004 kam studiuar ne degen Laborant i larte dentar.”

  • Diplomuar ne Master shkencor ne Stomatologji ne Fakultetin e Mjekesise Tirane ne vitin 2011.
  • Master 1 vjecar ne ortodonci ne vitin 2013.
  • Specializim 3 vjecar ne kirurgji orale dhe implantologji ne universitetin Aldent dhe lektore prane ketij universiteti.
  • Pjesemarrse aktive ne konferenca brenda dhe jashte vendit.
  • Certifikuar ne trajnime me profesore te huaj ne endodonti,protetike, ortodonci dhe mjekesi estetike.
Menu